domingo, 18 de agosto de 2024

17 agost 2024 (19) aldia.cat (opinió)

17 agost 2024

 


Joan Garriga (Vox) creu que hi continua havent risc d'atemptats terroristes a Catalunya

El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, ha advertit aquest dissabte que, al seu parer, hi continua havent risc d'atacs terroristes a Catalunya després de set anys dels atemptats de Barcelona i Cambrils (Tarragona), i ha exigit al Govern de la Generalitat "expulsar l'islamisme".

En unes declaracions a la premsa després d'assistir a la capital catalana a l'acte d'homenatge a les víctimes dels atemptats del 17 d'agost del 2017, Garriga ha expressat que a Catalunya, textualment, s'ignora la causa d'aquests atacs i que "quan un oblida, està condemnat al fet que es tornin a repetir aquests fets tan greus".

El diputat ha dit que la Generalitat "continua subvencionant associacions islamistes" i que, al seu parer, la població musulmana de Catalunya és, textualment, la més radicalitzada d'Espanya.

Opinió:

No entraré a discutir sobre el fet que continuen havent riscos d'atemptats terroristes a Catalunya perquè, òbviament, estem en alerta de nivell 4 sobre 5. Sense anar mes lluny, el del pasat 27 de març a Badalona.

Però, de la mateixa manera que qualsevol representant polític exigeix respecte quan parla del que sap (o del que no però tant se li'n fot), també ha de saber i entendre que corre el risc que li diguin coses que potser (si te consciència) no li agradaran. Així doncs, li dic en el senyor Garriga que quan parli de "terrorisme" recordi que fa quatre anys i un dia que van publicar aquest tuit i no consta que l'hagin retirat i, encara menys, que hagin demanat disculpes per publicar quelcom tan mesquí.

 

  

I diré quelcom més: ahir dissabte hauria estat un magnífic moment per demanar perdó respecte a la publicació d'aquest tuit perquè, a molt pocs metres d'on es trobaven els representants polítics, estaven l'Andrew i la Jumarie... precisament els pares del nen que apareix a la dreta de la imatge del tuit.

I si li dic que mai han vingut ni han trucat a la UAVAT per saber com estan les gairebé 270 víctimes que assistim... espero que ho entengui. De vegades les fonts de informació de les que, suposadament s'informen, no són ni de bon troç les fonts més fidedignes, creïbles i mes treballadores.

I no són els únics.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario