domingo, 3 de febrero de 2019

29 gener 2019 (2) Diari de Girona (opinió)

29 gener 2019 



Serveis socials de Ripoll avisen que el model d'integració ha fet «aigües»
Asseguren que cal un nou paradigma per integrar la diversitat i erradicar discursos racistes o xenòfobs

Responsables de serveis socials de Ripoll han afirmat que els atacs terroristes a Barcelona i Cambrils perpetrats per joves de la població demostren que el paradigma social "ha fet aigües". Durant la intervenció a la comissió d'investigació dels atemptats, que s'ha fet aquest dimarts a Ripoll, la directora del Consorci de Benestar Social del Ripollès, Elisabeth Ortega, ha afirmat que calen més recursos per assegurar la integració i combatre els extremismes violents. "Parlaven català, tenien feina i es relacionaven amb joves autòctons, però no se sentien integrats", ha afirmat. En la mateixa línia, la tècnica de Participació i Convivència de Ripoll, Núria Perpinyà, ha denunciat que just després dels atemptats van rebre recursos "que van disminuint o ja no arriben" per treballar la diversitat.

Opinió:

Sap greu llegior aquestes noticies però quan es contrasten amb diferents veins i veïnes de Ripoll i rodalies (sense micròfons, nomès parlant fent un café) es quan realment es mostre que hi ha molta gent cansada del “buenisme” que alguns volen imposar com a idea real.
Es clar que hi ha gent que aprofitara l’avinentessa per fer arribar missatges incendiaris i tampoc es tracta de aixó… però ha de quedar ben palés que algunes coses se han fet i se estan fent malament.

Però estic convençut que estem a temps de canviar-ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario