martes, 7 de abril de 2015

05 abril 2015 ACN (3) (opinió)

05 abril 2015ETA: "La independència é suna reivindicació de plena actualitat a Euskal Herria"ETA ha publicat aquest diumenge un comunicat al diari Gara, coincidint amb l'Aberri Eguna -dia de la pàtria basca- on afirma que "la independència és una reivindicació plena d'actualitat" al País Basc. "Cada vegada és més evident el perjudici de la subordinació per a Euskal Herria i la seva gent", ha afirmat la banda terrorista, que denuncia que els estats espanyol i francès han recorregut "a tot per acabar amb el nostre poble". "Però Euskal Herria no solament segueix viva, sinó que es troba davant un repte històric per donar passos decisius cap a la llibertat", continua ETA, que considera que hi ha "país, projecte i via" per dur a terme i fer factible la independència del País Basc.

Opinió:

 Ja es bo que la banda terrorista ETA no torni a convocar a ningú per tornar a destrossar families. Bo I positiu malgrat a vegades sembla que alguns vivien millor contra ETA.
Pero si una cosa esta clara es que ETA podia haver pensat abans a treballar per assolir la independencia sense utilitzar el terrorisme. A Catalunya molta gent pensa des de fa anys amb la independencia pero mai han estat a favor del terrorisme, i per aquesta rao Terra Lliure, malgrat al mal causat, mai va gaudir del suport popular.
Aquesta es una de les diferencies entre molts catalans i molts bascos. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario