jueves, 19 de marzo de 2015

18 març 2015 (3) Presentació "72 horas: del 11M al 14M" a Barcelona


18 març 2015

Presentació “72 horas, del 11 al 14 marzo” a Centre Cívic “Sandaru”Ha estat un plaer presentar per primer cop a Catalunya el excel.lent treball realitzat per un grup de victimes de l'atemptat de l'11M, sota el titol "72 horas, 11 a 14 marzo".
Un documental que recull una investigacio exhaustiva de les informacions que es van oferir des de diferents medis de comunicacio i, evidentment, des de el propi Gobern d'Espanya. Un treball que denuncia la manipulacio que alguns van fer amb la intencio de obtenir un redit del dolor alie, una manipulacio que es va fer palesa fins i tot anys despres... sense importar en als responsables de aquesta utilitzacio les consequencies que podien causar en moltes de les victimes...

I parlant de honor, tambe el privilegi de haber compartit taula i presentacio amb l'amic i periodista de investigacio Jordi Rovira, autor de un magnific treball titulat "Historia de una conspiracion", publicat a la revista "Capcalera" del Col.legi de Periodistes de Catalunya, de la que es director.
La tertulia posterior ha estat un ejemple de l'interes que desperta en la ciutadania la necesitat de tenir informacio contrastada... sobre tot per aclarir molts dubtes que es poden tenir.

Nomes em cal agrair a l'Associacio de Veins del Parc i als responsables del Centre Civic "Sandaru" les facilitats atorgades per gaudir de las seves instal.lacions amb la confiança que viondrán mes ocasions de continuar col·laborant junts.


No hay comentarios:

Publicar un comentario