lunes, 10 de octubre de 2022

05 octubre 2022 Conferències UAVAT

05 octubre 2022


 

Conferencies UAVAT

Només aportar informació sobre les conferències presentades al dijous 8 de setembre a la seu de l’Ateneu de Barcelona i el passat dimarts 4 d'octubre en una de les sales de l'Església del Pi, organitzades per Xarxa Veïnal Gòtic. Vulla grair als organitzadors la seva tasca i al seu interès en donar oportunitat de explicar a tothom que ho vol saber quina és la realitat social en la que viuen la inmensa majoría de víctimes del terrorisme. 

En el decurs de les conferències i molt especialment quan arriba el torn de preguntes es pot donar respostes a molts dubtes que presenten als assistents i val a dir que molts d'ells reconeixen que, un cop escoltats els arguments, descobreixen part de la gran quantitat de DESinformació que havien rebut fins al moment. 

Només resta dir que quedem a disposició de qui ho desitgi per continuar aquesta serie de conferéncies o també de fer visites a la seu de la UAVAT (Unitat Atenció Valoració Afectats Terrorisme) per conèixer la realitat del que ha estat el terrorisme a Catalunya i la tasca assistencial que portem a terme amb les víctimes.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario