martes, 10 de abril de 2018

10 abril 2018 RAC1 (opinión) (link entrevista)

10 abril 2018


Intervenció a programa “El Mon a RAC1”

“Les víctimes del terrorisme estem cansats que s’utilitzi políticament el concepte de terrorisme”

Robert Manrique critica que s’acusi els CDR de terrorisme perquè “és utilitzar el terrorisme de manera barroera per motius polítics”

L’expresident de l’Associació Catalana de Víctimes del Terrorisme i víctima de l’atemptat d’ETA creu que “dir que els CDR són uns criminals és molt exagerat”

Comparar el fet d'aixecar unes barreres de peatges o protestar al carrer em sembla una bajanada i una exageració brutal
No crec que els CDR estiguin armats ni alterin greument la pau ciutadana, que és el que diu la normativa 
Dir que els CDR són uns criminals és molt exagerat. Em fan molta més por els grups de nazis amb punys de ferro i que van a atonyinar gent que no pas la gent que protesta al carrer per alguna cosa que no hi està d'acord
Es una forma d’utilitzar el terrorisme per motius polítics. Es una utilització bastant barroera del que es el terrorisme. Les victimes n’estem fartes

No els podem comparar amb gent que mata o posa bombes o destrossa mobiliari urbà constantment

Portem anys denunciant que s'utilitzin el terrorisme per temes polítics. També hi ha sectors de víctimes que ho utilitzen, és patètic

Opinió:

Son molts els medis que estan trucant en el decurs del día. Qui volgui escoltar la meva opinió de aquest matí a RAC1 en el programa “El Mon a RAC1” pot entrar a https://www.rac1.cat/a-la-carta/el-mon de avui dimarts día 10 d’abril, consultar la secció entre 10:00 i 11:00 i directament a partir del minut 17:00 aprox...
D’altre banda, comentar tambè que son moltes les víctimes que pels contactes rebuts en el decurs de avui i per la relació mantinguda durant anys compartim la mateixa opinió, motiu pel qual no permetrem que ningú parli en nom de “LES” víctimes sobre aquest tema ni caop altre.
No podem entendre que es volgui comparar l’assasinat de un familiar o el rebre les ferides que poden arribar a ser incapacitants amb el fet de aixecar unes barreres de peatges o el fet de tallar carreteres.
S’ha acusat els pagesos de “terrorisme” quan han tallat carreteres? S’ha acusat e “terrorisme” a certes bandes de personatges que han atacat seus de medis de comunicació o a ciutadans anónims?
Sincerament, si tallar carreteres es motiu pr ser acusat de “terrorisme”... qui es consideri afectat per aquest talls... podrá sol·licitar al Ministerio de Interior el reconeixement com a “víctima del terrorisme”?
Espero resposta del Ministre de Interior i dels seus asesors malgrat penso que no s’atrevirán a contestar, especialment quan no son capaços de destinar recursos per localitzar a ciutadans que, AQUESTS SI, son víctimes del terrorisme.


No hay comentarios:

Publicar un comentario