sábado, 21 de abril de 2018

20 abril 2018 (4) RAC1 (entrevista)

20 abril 2018 RAC1Víctima d’Hipercor

Robert Manrique assegura que “totes les víctimes mereixem el mateix reconeixement i que se’ns demani perdó encara que portis uniforme”

L’expresident de l’Associació Catalana de Víctimes del Terrorisme accepta “el perdó” de la banda, “malgrat el mal que m’han fet”

ETA lamenta en un comunicat tot el mal que ha fet i demana perdó a bona part de les víctimes, aquelles, diu, que no tenien res a veure amb el conflicte basc. Un matís que no ha passat inadvertit entre les víctimes de la banda terrorista. En una entrevista a El món a RAC1, l’expresident de l’Associació Catalana de Víctimes del Terrorisme i víctima de l’atemptat d’Hipercor, Robert Manrique, demana que no es facin distincions.
L’error del comunicat és que no demana perdó a totes les víctimes. Totes mereixem el mateix reconeixement, portis uniforme o no

Tot i això, Manrique admet que avui “és un gran dia” que no per esperat deixa de ser important.
Accepto el perdó malgrat el mal que m’han fet a mi i a la meva família. Ja era hora que sortís aquesta paraula d’una vegada per totes

Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes

L’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes dubta del perdó que ETA ha fet arribar a les víctimes que no tenien res a veure amb el conflicte basc. El seu president, José Vargas, ho qualifica de pamflet.
Fins que no vegi realment la dissolució no m’ho creure, perquè és una parafernàlia més

I la Fundació espanyola de víctimes del terrorisme diu que fa molts anys que esperaven un missatge de perdó, però que els ha decebut perquè no inclou totes les víctimes. El comunicat publicat als diarisGara i Berria arriba dues setmanes abans que ETA anunciï la seva dissolució definitiva en un acte a Baiona.

Opinió:


Que bé es treballa per lliure i amb l’afecte i el recolzament de tantes víctimes amb las que el contacte es diari, personal i constant. D’altre banda, es evident que mai sería capaç de opinar sobre temes tan importants i tant personals sense abans demanar l’opinió de la resta de víctimes…

No hay comentarios:

Publicar un comentario