martes, 17 de enero de 2023

17 gener 2023 Treball de Recerca (link)

17 gener 2023

 


Des de 1990 he tingut el plaer i l’oportunitat de parlar amb molts estudiants sobre la questió del terrorisme. Estudiants de ciencies polítiques, criminología, dret, sociología, periodisme, psicología, sociología... també amb estudiants de batxillerat i fins i tot d’altres branques de l’ensenyament.

He pogut donar conferències en molts llocs diferent: universitats, instituts, col·legis majors, entitats socials, parlaments, ajuntamants, associacions...

Dels estudiants, molts d’ells han tingut l’amabilitat d’enviar-me una còpia dels seus treballs i en el despatx de la UAVAT en tinc molts d’aquests.

Malauradament, molts d’altres es van quedar en altresllocs i no els he pogut recuperar.

Però han estst molt pocs els que han decidit compartir públicament els seus treballs de recerca, de fi de grau, de fi e carrera, les tesines doctorals...

Aquí us presento un d’aquests magnífics treballs que tinc l’honor de compartir. Es el TDR (Treball de recerca) de la paula Frigola.

La Paula va contactar tot just el día després del 35 aniversari de l’atemptat contra Hipercor, és a dir, el 20 de juny de 2022 i ara vol compartir el seu TDR amb tots vosaltres.

Ja dire-ho el que en penseu...

Link: 

https://youtu.be/U0iEMFMNqm4

 

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario