jueves, 26 de enero de 2023

24 gener 2023 Article Opinió Robert Manrique

24 gener 2023


 

En relació a l'anomenada Llei de l'avortament aprovada al Congrés

Segurament hi hauran lectors que es preguntaran per què, en un blog dedicat a parlar sobre terrorisme i especialment les víctimes d'aquesta xacra, ara es troben un article d'opinió parlant sobre la Llei de l'avortament aprovada al Congrés.

Iniciaré la meva opinió explicant que soc un defensor de la vida, i més quan he hagut de tractar, en els darrers trenta-cinc anys, amb tantes famílies que han patit la pèrdua d'un, dos o fins tot tres membres.

I també respecto al que tothom decideixi fer amb les seves circumstàncies.

Però hi ha un tema que em treu de bullaguera... i es la hipocresia que es troba en molta gent que diu a la resta el que han de fer mentre ells fan o permeten tol el contrari.

Em refereixo a aquests polítics que es dediquen a fer campanyes "a favor de la vida" quan parlen de les dones que avorten fonamentant els seus arguments (els dels polítics) en què el fetus és una vida humana.

Sí, per ells i elles el fetus sempre és una vida humana però quan el fetus no arriba a néixer a conseqüència d'un atemptat terrorista, aleshores és quan NO RECONEIXEN QUE EL FETUS SIGUI UNA VIDA. És a dir, que defenen que els fetus són o no vides humanes depenent del motiu pel qual no neixen.

Si, malgrat que molta gent no ho sap, tenim a l'Estat espanyol diferents exemples del que estic dient parlant de dones embarassades. Un grup serien les dones que han mort en un atemptat, altre seria el de les dones que han resultat ferides i el tercer seria el de les dones que, al tenir notícia de l'atemptat patit pel seu marit o company, també van perdre les criatures (ho dic en plural per què eren dues bessones).

Des de finals del segle passat i en companyia d'unes poques víctimes vàrem presentar als diferents governs que es modifiqués la normativa al respecte... però cap va decidir fer-ho.

I ara, al 2023, encara hi han alguns que parlen del respecte a la vida del no nascut.

Hipòcrites.

Parlaran ara del tema o faran al mateix que porten fent des d'anys i anys? De fet, són els mateixos que no han passat ni un sol dia ni han trucat un sol cop a la UAVAT per interessar-se per les víctimes dels atemptats de l'agost de 2017.

Repeteixo: HIPÒCRITES

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario