miércoles, 11 de diciembre de 2019

06 desembre 2019 naciodigital.cat (opinió)

06 desembre 2019 


Doble vara de mesurar: els CDR són terroristes i un simpatitzant de Vox amb 17 bombes, no
La Guàrdia Civil deté un veí de Miranda de Ebro i assegura que la seva intervenció ha estat clau per evitar fets "violents"
La Guàrdia Civil ha fet públic el desmantellament d'un dels arsenals d'armes de foc i explosius més grans descoberts a l'estat espanyol els darrers anys. El seu propietari és un simpatitzant de Vox i la Falange, tal com ha avançat Público i ha pogut comprovar NacióDigital. L'home, natural de Miranda de Ebro, ha estat detingut i està acusat de presumptes delictes de tràfic d'armes de guerra i dipòsit d'armes i explosius. Igual que en l'Operació Judes contra, el cos armat reivindica la seva intervenció com a clau per evitar fets violents. Però, a diferència dels CDR, en aquest cas el detingut no està acusat de terrorisme.
També a diferència dels CDR, el simpatitzant de Vox sí que tenia 17 explosius preparats per fer servir, 26 armes de foc i 28 cartutxos de munició. La Guàrdia Civil, però, ha assegurat que al llarg de la investigació no s'han pogut acreditar vinculacions entre el detingut i cap tipus d'organització. Ni terrorista, ni extremista, ni de delinqüència organitzada. Tot i això, el codi penal permet investigar algú per terrorisme encara que no estigui connectat a cap estructura.
En el cas de l'Operació Judes, la Guàrdia Civil no va trobar explosius a cap dels domicilis i immobles escorcollats el 23 de setembre. Els agents del cos només van trobar suposats precursors d'explosius, és a dir, els materials necessaris per fabricar-los. Amb tot, els nou investigats estan acusats de tinença d'explosius, conspiració per fer estralls i terrorisme. 
El sumari judicial, del qual NacióDigital ja va informar, no acredita l'existència de bombes o armes a casa de cap dels detinguts però basa les acusacions en la seva pertinença als CDR, que considera una "organització criminal".
Opinió:
Pues eso... que cadascú tregui les seves pròpies conclusions... jo només espero que qualsevol de les entitats que se han presentat contra els CDR per acusar-los de “terrorisme” facin ara al mateix amb aquest veí de Miranda de Ebro.

Però si no ho van fer amb l’altre personatge de Terrassa, poc es pot esperar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario