viernes, 25 de febrero de 2022

25 febrer 2022 Jornada Portes Obertes UAVAT

25 febrer 2022


 

Jornada Portes Obertes UAVAT

El passat diumenge varem tancar “oficialment” la Setmana de Portes Obertes en que la UAVAT ha ofert tota la informació que als assistents ens van demanar en les nombroses visites que hem pogut coordinar.

Ha estat un plaer poder oferir dades sobre la historia del terrorisme a Catalunya i a la resta de l’Estat, fins i tot parlant de atemptats succeïts a l’estranger.


 

Hem pogut explicar quina es la situació real de la immensa majoria de víctimes de atemptats des de 1960… revisant fotografies, gravacions de àudio i vídeo o revistes de l’antiga AVT amb préstec de llibres de la biblioteca personal… explicacions gràfiques dels atemptats a casa nostre i els resultats de la recerca iniciada allà pel 1989… se han pogut consultar sentències i documentació de atemptats de 1960 fins avui i també, evidentment, quina es la tasca que se està realitzant en el dia a dia a la UAVAT, principalment en la recerca de víctimes dels atemptats de agost de 2017.


 

Resumint, ha estat un plaer poder donar respostes a tantes i tantes preguntes, consultes, dubtes i fins i tot confusions que molts dels assistents ens han presentat.

El resultat de tot plegat ha estat que no hem pogut encabir en aquesta setmana totes les sol·licituds de visites i per això hem decidit que els DILLUNS a les 16:00 hores i els DIMARTS a les 10:00 hores continuarem coordinant visites per qui estigui interessat a conèixer tota la informació.


 

I com es normal, si algú està interessat en venir i no pot coincidir en aquests horaris marcats, pot contactar en el mail info@uavat.es i mirarem de arreglar-ho en altres horaris.

Un enorme agraïment a qui ja ha vingut i també a quin decideixi venir.

Fins aviat.





No hay comentarios:

Publicar un comentario