sábado, 30 de abril de 2022

30 abril 2022 Acte record a Jordi Rebellón

30 abril 2022

 


Acte Homenatge a Jordi Rebellón

El dijous 20 d’abril es va portar a terme un acte en record de l’amic Jordi Rebellón en el Casal Católic de Sant Andreu.

Familiars i amics varem retre un homenatge en Jordi, cadascú des de diferents aspectes relacionats amb la nostra história amb en Jordi.

En el meu cas particular, vaig recordar quan en Jordi, com a vei del barri de Sant Andreu, va viure molt properament l’atemptat de Hipercor. Des de 1987 varem contactar i en diferents ocasions va col·laborar amb actes que vaig preparar com a delegat a Cataluynya de l’antiga AVT. Sempre contactava amb ell per que vingues a llegir als comunicats de condemna però sempre estaba en altres indrets, grabant per sèries com Méwdico de Familia o “Hospital Central” o bé en moltes de les seves representacions teatrals.

Malgrat tot, en Jordi tenia tants desitjos de ajudar que em pasava dades de altres companys seus (com el de l’estimada Carme Abril, per ejemple) perque ells fosin els que vinguesin a l’acte. Pero no parlar de alguns rams de flors “anónims”...

No cal dia que l’acte ha estat un éxit. Fins i tot al coincidir amb antics clients de Hipercor als que feia molts anys que no em retrobava. Ha estat un plaer i un honor poder participar en un acte que, com va dir en Javier Martinez (el pare del nen mort a Rambles que em va acompanyar), “ha sido un acto que me ha hecho ver cuanta gente ayudío a las víctimas cuando nadie quería estar con vosotros”.

Millor definició, impossible.

Jordi Rebellón, per moltes víctimes del terrorisme sempre estarás en un lloc prioritari en el nostre cor.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario