sábado, 30 de abril de 2022

30 abril 2022 Conferència a Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona

30 abril 2022

 


El dijous 28 d’abril vaig tenir el honor de tornar, per segon cop, a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona per poder oferir mes informació als estudiants de 4rt de Criminología.

Com que en la primera ocasió varem parlar, entre altres temes, de la assistència que les víctimes dels atemptats de agost de 2017 han rebut i esten rebent, res millor que anar acompanyat de en Javier Martinez, el pare del  Xavi, nen de 3 anyets assassinat.

Ell mateix, de primera à, va poder oferir la seva experiència com a víctima del terrorisme... centrat en la temstica de les administracions i les diferents (i nombrosses) associacions que diuen assistir a “LAS” víctimes del terrorisme.

Malgrat al temps marcat per la conferència, varem tenir el plaer de continuar després en el lloc on es diu que estudienels universitaris: a la cafetería.

Del que varem parlar a la conferència, varem continuar-ho després amb alguns alumnes que no tenien clase a continuació...

Val a dir que es un plaer poder explicar, amb dades demostrable si sense inventar ni una sola vivencia o experiencia, de la realitat que es gairebé desconeguda per moltisima gent.

Esperem tornar aviat.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario