lunes, 28 de noviembre de 2011

18 marzo 2011 Llibre "España negra"A la taula


18 març 2011
A la Sala de “El Corte Inglés” de Portal de l’Angel es va presentar el llibre “España negra” del que, aleshores, era el cap de premsa de la Policía Nacional a Barcelona, Rafael Jiménez i en el que alguns de nosaltres hem col·laborat. En el llibre es troben els relats sobre l’atemptat contra l’Ernest Lluch o els atemptats de l’11 de març a Madrid i, com era de esperar, entre els especialistes convidats vàrem trobar en Robert. Aquesta es la nota de premsa publicada a “La Vanguardia”.


Si us agrada el periodisme d’investigació, no us perdeu aquesta tarda la presentació d’España negra a la sisena planta d’El Corte Inglés de Portal de l’Àngel. Es tracta d’un llibre editat per Planeta i coordinat per l’inspector de Policia Nacional Rafael Jiménez, amb la col·laboració d’onze dels periodistes més importants del nostre país.El llibre recull 12 històries reals sobre fetsque un dia van ser notícia als mitjans de comunicació, des de l’actual situació de la banda terrorista ETA al’assassinat d’Ernest Lluch o l’11-M, entre molts d’altres. Els beneficis de l’obra aniran destinats íntegramentals orfes de la Policia Nacional.

Data: Dv. 18.
Lloc: 6 aplanta d’El Corte Inglés de Portal de l’Àngel. Av. Portal de l’Àngel 19-21. Barcelona.
Ales 19h.
Entrada gratuïta. 93 306 38 00.

A la taula: Eduardo Martín de Pozuelo (La Vanguardia), Pere Rios (El Pais), Rafael Jiménez (autor del llibre), Xiana Siccardi (El Mundo del Siglo XXI), Jordi Bordas (La Vanguardia)


No hay comentarios:

Publicar un comentario