miércoles, 23 de noviembre de 2011

30 diciembre 2010 Revista SPC (Sindicat Policies Catalunya)


30 desembre 2010
La tasca documental, assistencial, informativa, associativa.... d’en Robert ha estat enorme des de l’any 1991. Es conegut per tothom que centenes de víctimes han gaudeixen dels seus drets gràcies a la feina que en Robert ha fet en tots aquests anys. Una nova mostra de aquest treball ha estat la presentació de un dossier sobre la historia del terrorisme a Catalunya. Molts especialistes han reconegut la investigació d’en Robert i fins i tot han ofert la seva col·laboració per continuar la investigació.
La presentació de aquest dossier es va fer a la seu del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) el 30 de desembre de 2010 (2)
Robert Manrique i David Miquel (portaveu del SPC)El mateix dia de la presentació del dossier en Robert i la Sara van tenir una reunió amb els representants de l’ICAB. Aquella tarda els van informar de que, degut a les retallades pressupostàries, els recursos del departament del Servei de Informació i Orientació a Víctimes del Terrorisme (inaugurat el mes de abril anterior) es retallaven en un 95 per cent.
Si aquesta es la manera en que la Administració catalana creu que ha de treballar per les víctimes....
En Robert i la Sara, malgrat tot, van decidir continuar treballant de valent perquè els quedava molta feina per fer. Sense recursos i per 85 € al mes.
Per ells va ser com tornar als orígens, a principis de la dècada dels 90.
No hay comentarios:

Publicar un comentario