miércoles, 23 de noviembre de 2011

26 abril 2010 (5) Generalitat de Catalunya


26 abril 2010 (5)

Fins i tot la mateixa Generalitat de Catalunya va fer arribar un comunicat de premsa per presentar la informació. Es del mateix dia 26 d’abril.


El Departament de Justícia i el Col·legi d'Advocats de Barcelona posen en funcionament el Servei d'Informació a les Víctimes del Terrorisme


La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i el  vicedegà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Eudald Vendrell, han presentat avui el nou Servei d’Informació a les Víctimes del Terrorisme.

La consellera de Justícia ha recordat que aquest Servei “respon a la voluntat del Departament de donar resposta a la diversificació de les víctimes dels diferents delictes”.

En els darrers anys -ha afegit Montserrat Tura- el Departament de Justícia ha posat en funcionament diverses oficines d’atenció a la víctima arreu del territori per donar resposta a les víctimes de diferents tipologies delictives com ara les víctimes de la violència domèstica”. Per acabar, la consellera ha remarcat que “el Servei d’Informació a les Víctimes del Terrorisme, que es presenta avui, s’ha posat en funcionament en el marc del conveni anual entre el Departament de Justícia i el Col·legi d’Advocats de Barcelona sobre els serveis d’orientació jurídica”.

Vanessa Navarro, Joel Manrique, Fernando Muñoz, Consellera Montserrat Tura i Nacor Manrique



Aquest Servei, situat al carrer Girona, núm. 2 de Barcelona, ofereix informació sobre els ajuts i subvencions que es poden sol·licitar i els tràmits que cal fer en cada cas. El Servei, que està obert al públic dos dies per setmana (dimarts, de 15.00 a 19.00 h i dimecres, de 10.00 a 14.00 h), funciona a través d’una cita prèvia (telèfon 935675461). El Servei està integrat per un responsable de la tasca administrativa –qui dóna hora i informa dels tràmits que s’han de seguir per a la presentació de sol·licituds- i un professional del camp de la psicologia.

Les consultes que necessitin rebre orientació jurídica seran derivades als serveis corresponents dependents del Col·legi d’Advocats de Barcelona, tant si es tracta d’orientació jurídica sobre qüestions de caire laboral i seguretat social –que s’ofereix en el mateix edifici- com sobre qüestions d’orientació jurídica general –que s’ofereix a la Ciutat de la Justícia- .

A l’acte de presentació, també hi han assistit el responsable del Servei d’Informació i Orientació a les Víctimes del Terrorisme, Robert Manrique, i el director general de Recursos per a l’Administració de Justícia del Departament de Justícia, Isidor Garcia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario