lunes, 28 de noviembre de 2011

21 octubre 2011 Declaració d'ETA


21 octubre 2011.
Els que coneixem en Robert des de fa molts anys podem garantir que mai ha tingut tanta feina com a partir del dijous 20 d’octubre de 2011. En el temps que va des de les 17:30 i les 19:00 hores vàrem ser 37 els que intentàvem parlar amb ell, quan la banda terrorista ETA ha presentat el comunicat que qualsevol persona amb dos dits de front esperava i desitjava: que el terrorisme se acabat. “Cese definitivo”. Prou!!!!

Avui divendres es un dia gran i feliç pels que estimem en Robert i hem estat testimonis de tota la seva tasca. Han estat molts anys esperant que això succeís i per fi s’ha fet realitat i tots estem d’acord en la opinió de que ara s’obre un nou horitzó, però amb la tranquil·litat de que, com diu en l’AMIC Robert, “ningú més patirà el que hem patit les víctimes”. En Robert es així, malgrat podria opinar i pensar en si mateix i la seva família sempre te a  la ment a la resta de víctimes i de ciutadans.

Serà complicat fins i tot presentar-vos un petit resum de la extensa relació de entrevistes que en Robert ens ha donat aquests dies. Com a avís dir-vos que la seva agenda recull, només per avui, el compromís amb 57 medis de comunicació diferents (des de les 04:30 fins a les 23:15).


No hay comentarios:

Publicar un comentario