jueves, 6 de junio de 2019

06 juny 2019 elnacional.cat (opinió)

06 juny 2019 



La llicó brutal d’una víctima d’ETA al fislcal de l’1’O pels cops de porra

El paper d’estrassa de la fiscalía del Tribunal Suprem en el judici mes important de la seva centenària história passará als anals (mai millor dit) del Dret espanyol. La preparació deficient d’experts juristes com els fiscals Zaragoza o Madrigal en el judici al procés ha quedat televisat i gravat. Han pretès compensar una instrucció coixa amb un escrit de conclusions sense solta ni volta, ple de posicionaments politics i no jurídics que hauria d’avergonyir la Fiscalía en ple. Qui els ha repasta ha estat un català qie no és jurista, ni polític independentista. Es víctima d’ETA. Robert Manrique. El seu tuit fulmina la fiscalia:

El fiscal reconoce los 1.000 heridos pero culpa de ello a la Generalitat por convocar el referendum... ¿lo dice en serio y sin pestañear? Con ese razonamiento ¿a mi me jodió la vida el coche bomba en Hipercor por ir a trabajar aquel viernes?

Si la culpa que l'1-O hi hagués iaies colpejades per porres  la tenen els polítics que van convocar el referèndum, la culpa de les destrosses al cos de Robert Manrique per un cotxe bomba a Hipercor la té Manrique per anar a treballar aquell dia. El raonament del fiscal no només fa vergonya sinó que és repulsiu. La xarxa ha fet com sempre amb una víctima de l'atemptat més bèstia de la història de Catalunya, abraçar-se a la víctima:

L'home a la dreta de Santiago Abascal es Francisco Alcaraz. Va presidir una associació de víctimes del terrorisme molt hostil i ha acabat a Vox, com a senador de la ultradreta, a la dreta d'Abascal. Robert Manrique no s'ha presentat a cap elecció. Calen menys alcaraces i més manriques.

Opinió:

Només posar el link de la noticia perque alguns dels raonaments es fonamenten en les fotografíes que apareixen.
I només agraïr que hi hagin medis amb el desitg de donar veu a aquelles víctimes que pensem per lliure… es la independencia de opinió al no militar ni anar en les llistes de cap partit…

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/robert-manrique-independentista-eta_392035_102.html


No hay comentarios:

Publicar un comentario