jueves, 20 de junio de 2019

20 juny 2019 Cadena SER (entrevista)

20 juny 2019 


ENTREVISTA
Robert Manrique "No es podia haver dit abans que no volien que Vox utilitzés el logotip de l'associació de víctimes?”

Indignació d'algunes víctimes del terrorisme per la participació del partit d'extrema dreta

Link entrevista: https://play.cadenaser.com/audio/1561015121_372477/

Vox ahir en un acte en record de l'atemptat d'Hipercor perpetrat per ETA fa 32 anys. Robert Manrique és una de les víctimes d'aquell 19 de juny que ha fet un tuit rebutjant l'actitud d'aquest partit. "És una barreja de decebuts, emprenyats... el dilluns al matí ens va arribar una invitació del logo de Vox amb el de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes i aquesta entitat ha tardat moltíssimes hores en desmarcar-se de l´ús del logotip de manera fraudulenta i, tot i la protesta de les víctimes, l'Associació no va desautoritzar la convocatòria", ha apuntat Manrique.

Tanmateix, s'ha preguntat: "No es podia haver dit abans que no volien que Vox utilitzés el logotip de l'associació? Han passat 60 hores!", i ha afegit "el president de l'associació va dir que estava molt d'acord amb què Vox participés en l'acte d'homenatge però aquest acte també incloïa víctimes d'atemptats d'extrema dreta. Moltíssimes víctimes encara, a hores d'ara, no entenem res".

Les víctimes acusen Vox de ser un partit amb actituds xenòfobes i repressores cap a la diferència i la diversitat, amb reiterades declaracions que tendeixen al totalitarisme. Era un acte d'homenatge a les víctimes d'Hipercor en commemoració del 32 aniversari de l'atemptat terrorista perpetrat per ETA.

L'acte es va fer al monument en record a les víctimes del terrorisme, totes, que hi ha davant Hipercor, al carrer Rio de Janeiro de Barcelona. El partit d'ultra dreta va distribuir publicitat amb el seu logotip al costat del de l'associació catalana de víctimes d'organitzacions terroristes. L'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes ha explicat que ha convidat a tots els partits polítics i institucions, i que l'entitat és "absolutament aliena" al fet que Vox hagi enviat la invitació amb els dos logotips als seus afiliats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario