miércoles, 19 de agosto de 2020

17 agost 2020 (15) catalunyadiari.com (opinió)

17 agost 2020 




Juan Luis Steegmann afirma que «avui fa tres anys va començar el cop d'estat dels independentistes catalans, en l'atac islamista de les Rambles»


A la mateixa hora que les autoritats i familiars de les víctimes, un diputat de VOX ha volgut posar el seu granet de sorra a la commemoració de l'atemptat del 17-A, fent una piulada en què vinculava el terrorisme islamista i l'independentisme. El responsable d'aquesta vinculació ha estat el polític del partit d'ultradreta, Juan Luis Steegmann Olmedillas, diputat al Congrés per la província de Madrid. 
En una piulada a través del seu compte de Twitter personal, el dirigent d'extrema dreta ha afirmat que «avui fa tres anys va començar el cop d'estat dels independentistes catalans, en l'atac islamista de les Rambles». Steegmann ha afegit que «des de l'11-M, l'islamisme pretén el mateix que els separatistes: destruir Espanya».

Nombroses crítiques a Steegmann, amb algun tuit a favor

La gran majoria d'usuaris que han interaccionat amb la piulada del diputat d'extrema dreta han criticat les seves paraules, tot i que algun seguidor de VOX l'ha aplaudit. Entre altres comentaris que es poden llegir, uns el titllen de «borratxo», altres afirmen que és una «vergonya», mentre que algun altre  va més enllà, afirmant que «el fàstic de VOX no coneix límits».
Aquesta no ha estat l'única polèmica vinculada a VOX durant la jornada d'avui, ja que des del compte oficial de la formació d'ultradreta s'ha utilitzat les imatges d'Aylan, el nen siri de tres anys mort ofegat a les costes de Turquia mentre fugia de la guerra, i de Xavi Martínez, l'infant de tres anys assasinat en l'atemptat de les Rambles, per fer un tuit polític.

Opinión:

Sin acritud: ese tuit es una nueva muestra del patetismo y falta de respeto a “las” víctimas del terrorismo en estado puro de aquellos que se “llenan la boca” hablando de nuestro colectivo.

I per dir-ho tot, se ha de aclarir que la fotografía del nen assasinat a Las Rambles no es la del angelet Xavi martinez Mompart sino la del nen Australia Julian Cadman…

No hay comentarios:

Publicar un comentario