viernes, 23 de octubre de 2020

23 octubre 2020 Diari Mes (opinió)

23 octubre 2020

 


Netflix anuncia una minisèrie documental sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils

Netflix ha anunciat la producció de «800 metres», una minisèrie documental dirigida per Elías León Siminiani («El cas Alcasser») sobre els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. L'anunci l'ha fet el vicepresident de continguts de Netflix a Espanya, Diego Ávalos, en una presentació telemàtica de la seva programació per als pròxims mesos.

Es titularà «800 metros», en referència a la distància que separa la plaça Catalunya del mosaic de Joan Miró i que una furgoneta va recórrer atropellant els vianants.

La plataforma està desenvolupant la minisèrie de tres episodis amb Bambú Producciones. Comptarà amb la producció executiva de Ramón Campos i la direcció d'Elias León («El caso Asunta», «El caso Alcàsser»), que treballaran novament junts com a guionistes. A més, s'afegirà un comité de redacció integrat per periodistes com Anna Teixidor, autora del llibre «Los silencios del 17-A», Nacho Carretero i Jesús Garcia.

La plataforma afegirà també tres noves sèries de ficció i dos documentals, entre ells el del 17-A. La noves sèries són «Feria», «Ídolo» i «El tiempo que te doy», mentre que l'altre documental portarà el nom de «El cas Wanninkhof». 

Opinió:

Com que hem rebut algunes trucades preguntant per aquesta noticia, només dir que la UAVAT està col·laborant des de el primer moment en el projecte. I coneixent els responsables de la producció, estem convençuts que serà una informació tractada amb el màxim respecte i rigurositat.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario