sábado, 16 de enero de 2021

15 gener 2021 (4) larepublica.cat

15 gener 2021       


 

Clam desesperat de Javier Martínez per saber la veritat sobre la mort del seu fill: “No em deixeu sol, la meva lluita és la vostra lluita”

El pare del nen assassinat el 17-A s’ha dirigit directament a periodistes i polítics perquè l’ajudin a seguir lluitant

Javier Martínez, un dels afectats pel 17-A que més està lluitant per saber la veritat després que assassinessin el seu fill, ha esclatat de desesperació aquest divendres a la xarxa, on ha fet una crida a tota la “gent de bé”, per ajudar-lo a “aconseguir la veritat”.

En una piulada des del seu compte de Twitter, Martínez ha expressat estar “molt cansat”, tenir depressió i sentir “una soledat molt dura”, després que durant el judici del 17-A el jutge refusés acceptar les proves que ell i el seu advocat, Jaume-Alonso Cuevillas, aportaven per tal que es relacionessin definitivament els atemptats del passat 17 d’agost del 2017 amb el CNI espanyol, que hauria tingut contacte amb el mateix líder de la cèl·lula jihadista.

“No em deixeu sol, la meva lluita és la vostra lluita”, ha exclamat a la piulada, i s’ha dirigit directament als polítics i periodistes, dues figures que podrien ajudar-lo a seguir lluitant per la causa. Tot això ho ha dit el mateix dia que, precisament, l’excomissari Villarejo declarava contra l’excap del CNI, Félix Sanz Roldán, i assegurava que el CNI “no va fer cas d’una font molt important que va avisar del risc d’atemptat a Barcelona”.

Amb tot, Martínez ha rebut el suport a través de les xarxes de polítics com Laura Borràs o Quim Torra, i de la periodista Pilar Rahola.

 

 

 

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario