viernes, 22 de enero de 2021

21 gener 2021 (2) larepublica.cat

21 gener 2021 

 


 

Gir inesperat al judici del 17-A: La defensa de Mohamed Houli dubta que l’imam sigui realment mort

Cuevillas reitera que encara hi ha “massa dubtes” al voltant de la mort de l’imam i la negligència dels serveis secrets de l’estat

La resolució del judici dels atemptats del 17-A és a tocar, però en última instància, un nou gir de guió podria acostar una mica més la veritat sobre la possibilitat que l’imam de Ripoll encara fos viu, i el paper que haurien tingut els serveis secrets de l’estat espanyol. Unes informacions del diari El Món revelen que la defensa d’un dels acusats, Mohamen Houli, ha posat en dubte que l’imam, Abdelbaky Es Satty, sigui mort, i al·legant que no hi ha proves biològiques que hagin contrastat amb les restes trobades a la casa d’Alcanar després que esclatés.

Amb tot, qui ha tornat a reclamar la veritat ha estat l’advocat d’una de les víctimes, Jaume Alonso-Cuevillas, que acusa l’Audiència d’haver-los titllat a ell i a Javier Martinez de “conspiranoics”, però assegura que “malgrat la pressió en contra, no hem deixat de denunciar totes les ombres del procés: la dubtosa mort de l’imam i la clara negligència dels serveis secrets”. “Massa dubtes!”, ha exclamat l’advocat en una piulada.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario