jueves, 19 de agosto de 2021

17 agosto 2021 (24) Onda Cero (link)

17 agosto 2021 

 


Programa “La ciutat d’estiu”

Robert Manrique: “Encara hi ha desenes de víctimes del 17-A que no han estat indemnitzades”

Link:

https://www.ondacero.es/emisoras/catalunya/noticies/robert-manrique-encara-desenes-victimes-17-que-han-estat-indemnitzades_20210817611babe831daed0001df1c72.html

Aquest d s'ha fet el minut de silenci per commemorar el quart any dels atemptats del 17A. Un aniversari que arriba l'any en què s'ha conegut la sentència als 3 condemnats i que sumen 108 anys de presó. Malgrat les 16 víctimes mortals, en cap moment se'ls ha jutjat per assassinat com reclamaven algunes de les acusacions perquè no eren ni a la Rambla de Barcelona ni a Cambrils en el moment dels fets. En parlem amb en Robert Manrique, impulsor i assessor de la UAVAT, la Unitat d'Atenció i Valoració a Afectats del Terrorisme, per parlar dels atemptats del 17-A d'ara fa quatre anys.

Des de la Unitat d'Atenció i Valoració a Afectats del Terrorisme asseguren que hi ha fins a un 70% de les víctimes de l'atemptat del 17-A que encara no han estat ateses ni han rebut cap atenció ni indemnització. A més reclamen que moltes de les víctimes psicològiques no han estat reconegudes i afirmen que encara hi ha molta feina per fer.

Robert Manrique, impulsor i assessor de la UAVAT, la Unitat d'Atenció i Valoració a Afectats del Terrorisme, demana que des de les institucions s'escolti a les víctimes i que no se les deixi de banda. Ens ho ha explicat a La Ciutat d'Estiu, d'Onda Cero Catalunya.

 

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario