viernes, 25 de marzo de 2022

24 marzo 2022 (3) Conferencia Associacio Veinal Casc Antic

24 marzo 2022


 

Conferencia a la seu de la Associació Veinal Casc Antic

Avui dijous 24 de març ha estat un honor impartir una conferencia a la seu de la Associació Veinal Casc Antic. La conferencia portaba com a titol “la realitat social de les víctrimes del terrorisme” i ha servit per donar a conèixer la versió que moltes víctimes volem oferir en tot al que te a veure amb la veritat de l’assistència que les víctimes anónimes del terrorisme rebem en el dia a dia.

Com sempre, el mes interesant ha estat el debat posterior a la conferencia on he tingut el plaer de donar respostes a motes de les questions que l’auditori ens feia arribar.

I dic “ens feien” perque he tingut la opotunitat de compartir espai i temps amb una de les víctimes dels atemptats de l’agost de 2017 a Catalunya, en Miguel Lopez. Qué millor que una víctima de aquests atemptats per explicar, repeteixo, la realitat de les seves vivències.


 

Com era de esperar, un dels temes que mes comentaven els assistents tenia relació ambla manifestació del proper dissabte a Madrid. I la resposta no podía ser un altre: ara ja poden sortir associacions a protestar contra el gobern español i ja poden sortir a manifestar-se en contra de qui sigui (i, per contrast, a favor de qui sigui). El que está clar es que, mentres es dediquen a fer partidisme ni tan sols han trucat a aquestes víctimes per saber com están i que necesiten…

I aquesta es la única realitat. A banda de que moltes altres víctimes ens desmarquem totalment de aquestes manifestacions que, ves per on, no es fan quan les situacions son les mateixes però els gobernants son altres.

 

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario