lunes, 2 de julio de 2018

01 juliol 2018 (2) naciodigital.cat (opinió) (link programa)

01 juiol 2018 



https://www.naciodigital.cat/noticia/158425/video/guardia/civil/infiltrat/eta/desmunta/vinculacio/dels/cdr/amb/terrorisme


Un guàrdia civil infiltrat a ETA desmunta la vinculació dels CDR amb el terrorisme
Manuel Pastrana també revela que el 23-F va ser una ordre expressa de la Casa Reial

"No s'assemblen ni en el blanc dels ulls". Així valora l'acusació de la Fiscalia contra els CDR per terrorisme l'exguàrdia civil infiltrat a ETA, Manuel Pastrana. L'exagent, en una entrevista al programa FAQS de TV3, ha dit que "mai s'assemblarà a ETA. No té res a veure" i ha afegit que el tema català és "exclusivament polític". 
També ha desdit aquelles teories que equiparen el procés de Catalunya amb el 23-F. "No té res a veure", ha expressat, tot insistintt que "és política tot i s'arregla en una taula". Sobre el cop d'estat militar, de fet, ha revelat que "Tejero em va dir va dir que les ordres del 23-F venien de la Casa Reial. L’objectiu era consolidar la monarquia”.
Pastrana, a més de participar en el 23-F, va formar part de la banda terrorista durant dos anys, a la dècada dels 70, i va fer creure a l'organització criminal que també era un infiltrat dins el cos policial.

Opinió:

Potser seria el moment en el que alguns “especialistos” haurien de comenzar a pensar en que es van equivocar no fa gaire… evidentment no ho farán…

Be, allà cadascú amb la seva conciencia (si la tenen)

No hay comentarios:

Publicar un comentario