jueves, 19 de julio de 2018

17 juliol 2018 (5) TV3 (link entrevista)

17 juliol 2018

Robert Manrique: "L'Administració ni informa ni busca les víctimes de terrorisme”
900 82 87 17. 

“Hi ha només un any per demanar indemnitzacions com a víctima de terrorismo, però l’administració ni informa ni busca les víctimes”, ha afirmat avui a l’entrevista Robert Manrique, Fubdadod de la Unitat d’Atenció i Valoració  a Afectats per Terrorisme, quan falta només uin mes pèrpoder fer aquestes reclamacions en relació amb els atemptats jihadistes de Barcelona i Cambrils.
La seva fundació diu Manrique va nèixer per suplir aquesta tasca oblidada per Interior i que no esxistía fa 30 anys quan es va produir l’atemptat de l’Hipercor de la Meridiana. Tenen un teléfon d’atenció: el 900 82 87 17.
Anna Teixidor, periodista de TV3 expeeta en jihadisme, denuncia també la manca d’acompanyament que van patir alguns dels familiars de morts i ferits: “Moltes víctimes ens han exñplkicat que no van rebre atenciño psicológica, van haver de sortor soles de la Ciutat de la Justicia, conduint el seu propi “, asegura.

Sobre la investigación, encara oberta, teixidor diu que “segons el CNI, Es-Satty, l’imam de Ripoll, va mantener contactes amb el centre d’intel·ligència mentre complia condemna a la presó de Castelló entre el 2010 i el 2014, però no va superar els tests psicològics per convertir-se en confident. “Però sembla que seria només un home d’encàrrecs i hi hauria un autor intel·lectual dels atemptats establert al centre d’Europa”.


Opinió:
Nomès agraïr a TV3 la oportunitat de poder participar en una tertúlia que ha permès aportar información sobre la realitat de la assistència que el Ministerio de Interior ofereix als afectats pels atemptats sel 17 de agost de 2017.

I a mes a mes, poder oferir la nostre experiencia a través del telèfon 900828717.

No hay comentarios:

Publicar un comentario