martes, 17 de julio de 2018

16 juliol 2018 (2) TV3

16 juliol 2018 "Els matins" entrevista Robert Manrique, fundador de la Unitat d'Atenció i Valoració a Afectats pel Terrorisme

Demà dimarts, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, analitzarà com ha evolucionat el suport a les víctimes durant aquest any, amb Robert Manrique, fundador de la Unitat d'Atenció i Valoració a Afectats pel Terrorisme, quan falta un mes pel primer aniversari dels atemptats a la Rambla de Barcelona i a Cambrils. La periodista de TV3 especialitzada en jihadisme, Anna Teixidor també explicarà les novetats en la investigació al voltant dels autors dels atemptats.

A la tertúlia, hi participaran Jordi Mercader, Josep-Lluís Carod-Rovira, Montserrat Nebrera i Jordi Barbeta.
A més, demà també es conversarà amb Ferran Mascarell, lector del manifest de la nova formació política Crida Nacional per la República i se seguirà la investigació de l'atracament amb trets d'una joieria al centre comercial Ànec Blau de Castelldefels.
I es tancarà el programa amb el particular punt de vista de Sergi Pàmies sobre els consells per evitar la calor i els seus efectes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario