lunes, 7 de octubre de 2013

6 octubre 2013 Gala "la memoria esta de moda" a Cornellà de Llobregat

6 octubre 2013

Gala “la memoria está de moda”, Cornellà Llobregat

Diumenge 6 d’octubre varem tornara a gaudir de la Gala “La memoria está de moda” en l’Auditori de Fira Cornellà.
Com cada any, l’assistència va ser un l’èxit de públic, arribats des de la propia població o de llocs propers. La Gala es un projecte vja consolidat a la vida social de Cornellà, dedicada a col·laborar amb la Associació de Familiars de Malalts d’Alzhèimer.
Mes de quaranta comerços de la població han dona’t del seu temps i recursos per portar a terme un magnífic acte que he tingut el plaer de presentar, rodejat de grans amics i comptant amb la col·laboració de mes de 250 voluntaris que han desfilat (des de nens de 4 anys fins a veterans de 75) per mostrar les creacions dels comerços de roba, acompanyats de moltes de les perruqueries, tendes d’estil, pastisseries, restaurants, hotels i tantes altres… totes cornellenques. A mes a mes del F.C. Barcelona i del R.C.E. Espanyol o el diari Ara…
El cert es que cada any es va superant la tasca realitzada, tota coordinada per en Maria Luisa Valiente i el seu equip… la Rosa Guimerá, la Giazu, la Deborah, la Dolors, l’Ana i l’Elisa o la tasca fotográfica d’en Manuel i el Col·lectiu Photography.
Un gran equip per una grandiosa tasca social. Continuarem…


Auditori, 30 minuts abans de començar

La Creu Roja de Cornellà i el seu grup de Pallassos,
no hi podien faltar... (Pedrito, Carlitos i Sarita)


Dolors Campos (Organització), Montserrat Perez (Regidora de Serveis
Socials i Salut Excm. Ajuntament de Cornellá de Llobregat),
Maria Rosa Giner, Presidenta de Associació Familiars Malalts de Alzheimer
del Baix Llobregat i Robert Manrique (presentador de la Gala)Aspecte de la Sala amb el refrigeri posterior a la GalaNo hay comentarios:

Publicar un comentario