jueves, 13 de octubre de 2011

1 diciembre 2004 La Vanguardia

1 diciembre 2004Per noticies anteriors ja hem esmentat que el juny de 2003 va acabar definitivament la historia de la delegació catalana de l’antiga AVT i es va iniciar la nova etapa com a ACVOT. Tanmateix, va acabar la historia d’en Robert com a delegat de l’antiga AVT i va sorgir el nou temps com a President de l’ACVOT.

Això va portar a contactar amb un altre associació, la andalusa. I de aquest primer contacte es va arribar, finalment, a la creació de la Federación de Asociaciones Autonómicas de Víctimas del Terrorismo (FAAVT).

A continuació trobareu algunes de les nombroses noticies publicadas en diferents diaris:

L’1 de desembre de 2004, en Jose Martí Gómez aportava aquesta informació a la seva secció ‘bloc de notas’ de La Vanguardia:
        
Asociaciones de víctimas

Se presentó en Madrid la Federación de Asociaciones Autonómicas de Víctimas del Terrorismo (Faavt). Objetivo: “Dará asistencia de proximidad y calidad a las víctimas”. La federación está integrada por la asociación catalana (Acvot), la andaluza, la gallega y la valenciana. Robert Manrique, presidente de Acvot rechaza todo uso político o partidista dela víctimas: “En la junta catalana hay víctimas de ETA, Grapo, Terra Lliure y ultraderecha. Queremos demostrar así que todas las víctimas son iguales”

No hay comentarios:

Publicar un comentario