miércoles, 19 de octubre de 2011

15 diciembre 2004 Reunió amb OAVT Gobern Basc


Robert Manrique, Maixabel Lasa i Txema Urkijo (Directora i Assessor de la  Oficina Atención a Víctimas del Terrorismo del Gobierno Vasco), Jose María Fuster-Fabra
15 diciembre 2004
Aquest dia va ser molt complicat i al mateix temps molt inoblidable per en Robert.
Primerament es van donar les compareixences a la “Comisión de Investigación del 11M” tant de Pilar Manjón com del president de la AVT. En Robert estava molt cofoi de l’èxit de la seva amiga Pilar Manjón perquè aquella excel·lent compareixença era fruit de molts mesos de viatges constants i muntanyes d’hores de treball a Santa Eugenia (Madrid) per col·laborar en la creació de la associació de “Afectados del 11M” de la que la Pilar va ser escollida Presidenta. Molts de nosaltres, els del mon periodístic principalment, recordem les esperes que vàrem tenir que suportar aquell dia per parlar amb en Robert i conèixer les seves impressions sobre els fets del matí a Madrid.

I per la tarda es va celebrar la primera trobada a Barcelona entre la associació que presidia en Robert i membres de la Oficina de Atención a Víctimas del Terrorismo del Gobierno Vasco. Començaven els contactes amb altres administracions... primer el Govern català i desprès el basc.

A la taula trobem en Robert Manrique, President de l'ACVOT, la Maixabel Lasa i en Txema Urkijo (Directora de la Oficina de Atención a Víctimas del Terrorismo del Gobierno Vasco i Asessor, respectivament) i en Jose Maria Fuster-Fabra, advocat de l'ACVOT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario