miércoles, 12 de octubre de 2011

5 junio 2003 Asamblea Extraordinaria

5 junio 2003
El dijous 5 de juny es va celebrar a la Sala d’Actes de “Can Guardiola” una assamblea extraordinària a la que van ser convocats els membres de la, fins aleshores, delegació a Catalunya de l’antiga AVT. El motiu era prou senzill de entendre i difícil de presentar: davant dels problemes als que estaven sotmesos des de la entrada de una nova Junta Directiva, en Robert va presentar dos opcions als assistents: continuar com fins aleshores, com a delegació catalana o constituirse com a associació independent de l’AVT. Si sortia la primera opció en Robert plegava com a delegat. Si sortia la segona, es comprometia a continuar i començar de zero (un altre cop).
La votació va ser favorable a la segona opció: 146 vots a favor i una abstenció.

En aquell moment, en Jose María Fuster-Fabra va presentar la proposta de una Junta Directiva en la que tothom va decidir que en Robert fos escollit president.

Començava una nova època de molt mes treball però sense recursos de cap tipus. Molts dels que participem en aquest blog podem donar constància de la enorme tasca que en Robert va tornar a iniciar, com tants anys enrere però amb la avantatge de l’ajut del Jose María, la Sara i en David.

No hay comentarios:

Publicar un comentario