miércoles, 12 de octubre de 2011

24 mayo 2004 Torneig Golf Pro-associació catalana

24 mayo 2004
En Robert sempre ha tractat de organitzar activitats que poguessin ser beneficioses per les víctimes del terrorisme i això ha portat al nostre AMIC a participar en temes molt diversos. Un de aquests va sorgir a partir de una entrevista radiofònica en la que en Robert va dir que la nova associació no tenia recursos per continuar la seva tasca. Un dels oients era en Pedro de Felipe, fill de un exjugador de futbol en el Real Madrid i el RCE Espanyol. En Pedro ha estat sempre un expert en la organització de esdeveniments i era el responsable de coordinar uns actes a Barcelona per recollir fons per una associació de Madrid.

En Robert, Pedro Martinez de la Rosa, Javier Sanchez Vicario, Juan Antonio Pizzi, Mercede sMilá, Gerard Lopez, Alberto Berasategui, Joan Laporte i Enric Masip

En Pedro li va proposar a aquesta entitat madrilenya el poder repartir al 50 per cent els guanys de un torneig de golf que estava organitzant i així ajudar a l’ACVOT. L’Associació “Balia para la infancia” va accedir de bon grat i això va fer que en Robert participes en un torneig de golf juntament amb gent tan reconeguda com el seu amic Hristo Stoichkov, en Juan Antonio Pizzi, la Mercedes Milá, l’Enric Masip, en Johan Cruyff, en Joan Laporta, en  Javier Sánchez Vicario, l’Alberto Berasategui o en Pedro Martinez de la Rosa.



Resultat: 6000 € i un agradable dia de esbarjo al Club de Golf “Masia Bach” amb la gent de “Wurth”, de Llasax Motor i Bancaja, patrocinadors de l’esdeveniment. En Robert sempre ens ha recordat que de no ser per en Pedro de Felipe i la seva proposta i dots de organització, l’ACVOT molt probablement no hagués sobreviscut. 


Robert, Hristo i Pedro de Felipe, l'artifex del Torneig

No hay comentarios:

Publicar un comentario