miércoles, 12 de octubre de 2011

22 mayo 2004 La Vanguardia

22 mayo 2004



Tornem a repetir quelcom que ja ha quedat prou clar en tota aquest blog: una de les qualitats del nostre AMIC Robert es l’agraïment. De la mateixa manera que ha dit ben clar qui han estat aquells que no han col·laborat amb ell o amb les víctimes, sempre ha agraït les ajudes rebudes. Una bona mostra es la següent noticia, ja que es tracta de l’homenatge preparat en record del pare de una víctima que el va ajudar a tirar endavant l’assistència a les víctimes del terrorisme en els últims anys. En David Bisbal, orfe per un atemptat de la banda terrorista GRAPO el 22 de maig de 1979.

En aquesta ocasió es van canviar les tornes i va ser en Robert qui va contactar amb en José Martí Gómez per fer públic el homenatge esmentat.

Memoria de otro 22-M


Me llama Robert Manrique, presidente de la Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes. El sábado, día de la boda real, se cumplen 25 años de una muerte anónima: Joan Bisbal Vilardell, policía municipal de Sabadell, asesinado por los Grapo. Su mujer estaba embarazada y tenía un hijo de dos años, David (ahora lleva el área informática de la asociación). Dos actos de homenaje en Sabadell: hoy en la sede de la policía municipal (13.30 h) y mañana, misa en Sant Fèlix (20.30 h).

No hay comentarios:

Publicar un comentario