miércoles, 12 de octubre de 2011

26 septiembre 2003 La Vanguardia

26 septiembre 2003


Una de les millors qualitats que en Robert ha tingut i que ha defensat per sobre de tot i de tothom a estat la independència partidista, es a dir, el no seguir cap tipus de consignes de cap partit o de cap administració. Tant en la seva etapa com a delegat a Catalunya de l’antiga AVT com en el temps transcorregut des de que va fundar l’ACVOT fins que va marxar el setembre de 2009, no em trobat cap noticia en tots els arxius i hemeroteques que hem pogut revisar on en Robert tingués un problema amb cap polític, situació que en altres víctimes o associacions es absolutament al contrari.

En relació a aquest tema del respecte a les ideologies dels demés, a “La Vanguardia” trobem una noticia molt curta però suficientment demostrativa de aquest tarannà apartidista. Es va publicar el divendres 26 de setembre de 2003.

Las víctimas rechazan el proyecto

Una nutrida representación de asociaciones de víctimas del terrorismo hicieron público un manifiesto, consensuado tras una reunión celebrada en Madrid, en el que rechazan “cualquier intento de ruptura de nuestro ordenamiento jurídico”, y defienden el marco constitucional y el Estado de derecho como único instrumento en la lucha antiterrorista. Las víctimas piden también que no se les utilice en el debate político. Entre los firmantes no está Acvot, la asociación que agrupa a las 500 familias de víctimas en Catalunya, y que según denunció su presidente, Robert Manrique, no fue convocada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario