miércoles, 3 de junio de 2015

02 juny 2015 ARA

02 juny 2015El govern espanyol organitza unes jornades antiterrorisme a Barcelona i no hi convida els Mossos


A la cita, impulsada per la Interpol, hi assistiran la delegada del govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna, i el cap de la policia espanyola, Ignacio Cosidó

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, inaugurarà aquest dimecres la 5a reunió del grup de treball sobre Lluita Antiterrorista, organitzada per la Interpol en col·laboració amb la policia espanyola. A les jornades hi assistiran també la delegada del govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna, i el director general de la Policia Nacional, Ignacio Cosidó.

A la reunió, que se celebrarà a Barcelona del 3 al 5 de juny, hi assistiran representats d'un total de 38 països. Segons han confirmat a l'ARA fonts dels Mossos d'Esquadra, la policia catalana no ha estat convidada a les jornades, i ni tan sols informada. Fa tot just dos dies, un informe de la policía espanyola denunciava que els mossos es comporten com un cos estatal. Segons 'El Mundo', s'acusa el cos català d'envair competències "amb l'excusa del jihadisme" i de buscar contactes amb policies d'altres països. A mitjans de març, també es va fer públic que dos agents de la policia Nacional havien avisat els jihadistes que els Mossos els investigaven.


Els assistents a la cita analitzaran durant tres dies les estratègies policials per contribuir al desmantellament de l'activitat de les xarxes de captació i els viatges dels combatents terroristes a l'estranger.

No hay comentarios:

Publicar un comentario