martes, 20 de agosto de 2019

19 agosto 2019 (6) Cadena SER (link entrevista)

19 agosto 2019 Cadena SER



Roberto Manrique (asessor Unitat Afectats Terrorisme): "Que vingui qui hagi de venir als actes de record dels atemptats, però que els polítics no siguin els protagonistes, que ho siguin les víctimes"



“Em vaig comprometre a fer possible que no es tornés a repetir el que va passar a Hipercor i, si una trobada amb aquest individu ho podia aconseguir, ho vaig fer”, ha explicar Robert Manrique, assessor de la Unitat d’Atenció als Afectats pel Terrorisme i víctima de l’atemptat a l’Hipercor, quan es va reunir a la presó amb Rafael Caride, autor dels atemptats que ara ha quedat ja en llibertat. 


“El fet que ara estigui en llibertat com l’afecta?”, ha preguntat Frederic Vincent a l’assessor, que ha respost que “no és un tema que em preocupi. El Codi Penal vigent aleshores era el franquista i matar a la segona persona sortia gratis. Moltes víctimes hem entès que la llei és com és i prou. La pregunta és: Com ho solucionem? Amb la normativa”.


Finalment, ha parlat sobre l’acte de record pels Atemptats del 17-A que es va dur a terme a aquest cap de setmana amb l’assistència de més de 70 víctimes. “Que vingui qui hagi de venir, però volíem que els polítics no fossin els protagonistes, sinó les víctimes, i es va aconseguir una acte sense parlaments”.


No hay comentarios:

Publicar un comentario