sábado, 26 de agosto de 2017

22 agost 2017 (20.08.17) (4) ElPuntAvui (opinió)

22 agost 2017 (20.08.17) Peticions perquè la societat civil encapçali dissabte la manifestació

Els serveis d’emergències, professionals dels hospitals, taxistes i Mossos i Guàrdia Urbana encapçalaran la manifestació de dissabte a la tarda a Barcelona per demostrar el rebuig als atacs terroristes de dijous a les Rambles de Barcelona i al passeig Marítim de Cambrils. Aquesta és la petició que fan entitats i moviments socials i que traslladaran a la Generalitat i l’Ajuntament de la capital les institucions promotores de la mobilització. La idea és donar protagonisme als professionals que van actuar després dels atemptats. Fonts del govern i del consistori van explicar ahir que no hi ha res decidit sobre la capçalera ni si hi haurà parlaments a la sortida o a l’arribada, ni si es reformarà el lema No tinc por, per exemple. La possible presència de mandataris internacionals marcarà el muntatge de la marxa. També des de la CUP Mireia Boya va demanar donar protagonisme a la societat civil i es va mostrar contrària a la presència del rei. Amb el lema La comunitat musulmana, contra el terrorisme, més d’un centenar d’entitats han convocat per avui a les 7 de la tarda una concentració a la plaça Catalunya de Barcelona.
Opinió.

Excelent proposta... de la qual es va veure una mostre no fa gaires díes quan el dissabte 17 de juny i preparat per l'Ajuntament es va fer l'acte d'homenatge als afectats per l'atemptat a Hipercor... amb una única condició: que els protagonistes, els referents i els asistents a la primera filera fosin les víctimes i els seus familiars.
Va ser un complert encert, ratificat per les declaracions de tots els asistents que varen ser consultats. I no oblidem que hi eren presents els familiars de 20 dels 21 assasinats i mes de una trentena de ferits.
Ara nomes cal que la proposta sigui acceptada.

NOTA: Aquesta informacio ha estat penjada després de la manifestació de dissabte 26 d'agost i agraeix-ho personalment que la proposta va ser acceptada sense discusió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario