lunes, 7 de diciembre de 2020

07 desembre 2020 Radio Sabadell (entrevista) (opinió)

 

07 desembre 2020 

 

 

Ràdio Sabadell estrena el documental 'La firma d'ETA'

Link:

https://radiosabadell.fm/noticia/radio-sabadell-estrena-el-documental-la-firma-deta

Ràdio Sabadell 94.6 estrena avui La firma d'ETA, un documental sobre l'atemptat que la banda terrorista ETA va perpetrar a la ciutat el 8 de desembre de l'any 1990 i que va causar la mort de sis agents de la Policia Nacional. La producció, signada per la periodista d'aquesta emissora Núria García i el fotògraf i tècnic de so Roger Benet, aborda els fets des del punt de vista dels testimonis que els van viure en primera persona. Són Isabel Martín i Remigio Hidalgo, vídua i fill dels policies assassinats Miguel Marcos i Eduardo Hidalgo; Manuel Quintela, comissari principal de la Policia Nacional a Barcelona; l'expolicia Isidro Andrés; el periodista local Jordi Aguilera; l'expresident de Creu Roja Sabadell Josep Masip; i els sabadellencs Ángeles Mañas i Críspulo Díaz, testimonis de l'explosió.

 

Opinió:

Aprofito per felicitar a la Núria i en Roger per la magnífica información presentada en el documental i els animo a `poder fer un altre `per parlar de quina va estar l'assistència rebuda per les víctimes.

En trenta anys no se ha millorat en gairebé res. Es podria parlar sobre els motius perquè no s'hagi fet un judici per aquel atemptat… segurament sorprendría a molta gent saber els motius. I també la connexió que la vessant jurídica tindria amb els atemptats yihadistes de agost de 2017 a Catalunya.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario