martes, 19 de septiembre de 2017

19 setembre 2017 (2) Cadena SER (link)

19 septiembre 2017 


Els Mossos conviden a la ciutadania a col.laborar contra el terrorisme

Un mes després de l’atemptat a Cambrils i Barcelona fem balanç de l’actuació policial al municipi de costa amb el cap dels Mossos a casa nostra. 

Una entrevista en la que Boneta aprofita per fer una crida a la col·laboració ciutadana en la lluita contra el terrorisme.

"Qualsevol cosa que vegi la ciutadana que se surti de la normalitat que ens ho faci arribar". 


David Boneta, Comissari dels Mossos d’Esquadra al Camp de Tarragona. Aquesta és la consigna que el màxim responsable d’aquest cos policial a casa nostra ha volgut deixar damunt de la taula quan tot just fa un mes dels atemptats a Barcelona i a Cambrils. Uns fets que van posar a prova la capacitat de resposta i resolució de la policia catalana i que Boneta considera que van passar amb bona nota. També ha valorat l’actitud d’aquells agents que estaven de festa, es van posar l’uniforme i van fer cap a comissaria.
Durant l’entrevista també ens hem volgut interessar per l’estat anímic de l’agent que va abatre els terroristes a Cambrils així com també s’ha destacat la preparació dels agents a l’hora de poder afrontar un perill com aquest i sortir-se’n.
Continuem en nivell 4 sobre 5 per alerta terrorista i, a banda de la feina que poden fer els cossos policials, Boneta reclama l’ajuda de la ciutadania. Ens convida a avisar-los si veiem qualsevol moviment sospitós o qualsevol cosa que creguem que surt de la normalitat.
“Val més pecar per excés quan parlem de terrorisme” ha sentenciat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario