miércoles, 20 de septiembre de 2017

20 setembre 2017 Convocatòria Col·legi Periodistes

20 setembre 2017

El Papus, recordem els 40 anys de l'atemptat'

El Col·legi de Periodistes acollirà la taula rodona 'El Papus, recordem els 40 anys de l'atemptat' aquest dimecres 20 de setembre a les 19:00h. La data coincideix amb el 40è aniversari de l'atemptat contra la revista satírica.  La taula rodona estarà formada per antics col·laboradors de la publicació. No hi podeu faltar! 

La data coincideix amb el 40è aniversari de l'atemptat contra la revista satírica El Papus que intentava eixamplar els límits de la llibertat d’expressió a base de vinyetes plenes de mala bava que buscaven el somriure còmplice del lector. L'acte comptarà amb les intervencions d'Òscar Nebreda, Ja, L'Avi, JL Martín, Javier Pérez Andújar i Jordi Riera Pujal. 
El 20 de setembre de 1977, les amenaces de la ultradreta es van concretar en un atemptat amb bomba contra la redacció de El Papus a Barcelona. El resultat va ser un mort, diversos ferits i la destrucció total de la redacció. Humoristan vol retre homenatge a tots aquells que van practicar un humor lliure i indomesticable en defensa de la llibertat d’expressió, un dels principis fonamentals d’una societat democràtica.

Data: Dimecres 20 de setembre 
Hora: 19:00h

Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

No hay comentarios:

Publicar un comentario