martes, 28 de septiembre de 2021

27 setembre 2021 (8) Reunió entre representants de Parlament, Ajuntament de Barcelona i UAVAT

 27 setembre 2021


 

Reunió entre representants de Parlament, Ajuntament de Barcelona i UAVAT

Avui dilluns 27 de setembre hem rebut la visita a la seu de la UAVAT de la Secretaria Segona de la Mesa del Parlament Aurora Madaula, del Regidor de l’Ajuntament de Barcelona Jordi Martí Garbis i del Conseller Portaveu al Districte d’Horta-Guinardó Arnau Vives.

En el decurs de la reunió la responsable de l’àrea jurídica-laboral de la UAVAT, Montserrat Fortuny, ha pogut explicar amb tot detall la tasca realitzada fins ara en l’assistència a mes de 200 afectats pels atemptats d’agost de 2017 a Catalunya, a mes a mes de la tasca que es continua desenvolupant des de la a UAVAT amb moltes víctimes de atemptats anteriors.

Els tres representants polítics han tingut la información adient en relació a la tasca de assistència integral a centenars de víctimes que en Robert Manrique, assessor de la UAVAT, va iniciar l‘any 1988 després de l’atemptat a Hipercor.


 

Un altre dels temes tractats ha estat la proposta per treballar conjuntament entre administracions i UAVAT en la LLei diritgida a les víctimes del terrorismo residents a Catalunya i/o per atemptats succeits en territori català, la colaboració en la recerca de les víctimes de atemptats que encara no se han trobat o el projecte de rependre una Oficina d’Atenció de la administració catalana de ajut a víctimes del terrorisme com va ser l’antic SIOVT.

Des de la UAVAT agraïm la visita rebuda i reiterem el desitg de continuar traballant plegats en les millores assistencials que totes les víctimes del terrorisme mereixen.

 

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario