jueves, 12 de noviembre de 2020

12 noviembre 2020 (5) Comunicado de prensa UAVAT

12 noviembre 2020

Comunicado de prensa UAVAT

ACLARIMENT A NOTICIES

 

 

 

Amb l’objectiu de aclarir una informació que entenem ha pogut estar malinterpretada des de alguns medis i amb el desitg de que es conegui la realitat dels fets , volem fer esment del seguent:

 

El passat divendres i en el decurs de l’acte que es va presentar a l’Ajuntament de Barcelona, des de UAVAT varem fer un resum dels ajuts rebuts des de diferents estaments.

 

Es va parlar dels recursos oferts a la UAVAT des de Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

 

En els relacionats amb la Generalitat de Catalunya, hem de aclarir que algunes de les noticies publicades no se ajusten a la realitat del que es va dir.

 

Quan algú diu que “la Generalitat no ha colaborat amb les víctimes” no es correcte. Es ben cert que la Generalitat de Catalunya ha colaborat amb recursos econòmics amb la UAVAT en diferents etapes, com el segon semestre de 2019 o el actual segon semestre de l’any en curs.

 

Per això, cal aclarir que el fet que algú digui que “la Generalitat no ha colaborat amb les víctimes” es referia, únicament, a que encara no ha hagut resposta a la proposta presentada el 28 de setembre per la Asociación 11-M Afectados por Terrorismo en demanda de ajuts econòmics específics en la representació jurídica en defensa de les 73 víctimes dels atemptats de agost de 2017 acceptades en la personació a la Audiencia Nacional.

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario