martes, 25 de enero de 2022

25 gener 2022 ElPuntAvui (opinió)

25 gener 2022


 

 

Condemnat a dos anys de presó per robar 645 euros d’un restaurant de Cambrils

Un home ha estat condemnat a dos anys de presó per haver robat 645 euros de la caixa enregistradora d’un restaurant de Cambrils on s’havia refugiat fugint dels atemptats terroristes la nit del 17 al 18 d’agost del 2017.

L’escrit del fiscal recull que aquella nit l’amo del restaurant Les Barques, al passeig marítim, va deixar entrar a l’establiment una trentena de persones, entre les quals hi havia el condemnat i un segon acusat que no ha estat localitzat.

El condemnat vigilava el propietari mentre el seu company agafava els diners. En aquest sentit, el fiscal recull com a agreujants l’aprofitament de temps i lloc.

L’home, un delinqüent multireincident, ha reconegut els fets.

Opinió:

Es evident que en la condició humana hi han excel·lents exemples de honestedat i, com no, de escòria.

La noticia es dura pel fet d'haver succeït el robatori aprofitant-se dels moments posteriors a un atemptat però no em sorprèn gens ni mica… en l'atemptat a Hipercor es van donar circumstàncies similars perquè, dies desprès, hi anava gent (gentussa) a dir que havien deixat la compra pagada en la línia de caixes però, amb totes les presses, no la havien recollit.

Bé, malparits i malparides hi han a tots llocs, fins i tot gent que ha assolit el reconeixement com a víctima del terrorisme sense estar al lloc dels fets o fins i tot aprofitant-se dels relats de veritables víctimes per construir un relat propi que, malauradament, els ha servit davant de la administració corresponent per ser reconeguts com a víctimes.

Però la dita ens diu que el temps posa a cadascú al seu lloc... I molts tenim suficient paciència com per esperar al moment precís per explicar-ho...

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario