domingo, 15 de noviembre de 2015

15 novembre 2015 (4) XV Cimera Internacional de Premis Nobel de la Pau

15 novembre 2015

XV Cimera Internacional de Premis Nobel de la Pau



Avui he tingut el plaer de assistir a la XV Cimera Internacional de Premis Nobel de la Pau que se ha desenvolupat des de divendres a la Universitat de Barcelona i al Palau de Congressos Fira de Barcelona.
El fet de poder escoltar i fins i tot conversar amb personalitats que han estat guardonades amb el mes gran reconeixement a la tasca per la pau i a promocionar-la arreu del mon ha estat un veritable privilegi. Parlar amb gent com Oscar Arias (Premi Nobel de la Pau 1987),  Shirin Ebadi (2003) o Tawakkol Karman (2011) me ha donat l’oportunitat de contrastar diferents punts de vista i diverses maneres de treballar per asolir el que anomenem pau... en altres paraules, intentar asolir que ningú mes pateixi el dolor que altres ja hem patit.
Tinc que agraïr als organitzadors,i molt especialment a l’Ajuntament de Barcelona, l’honor de haver estat convidat i haver gaudit de aquestes hores de intercanvi de coneixements i de adquisició de uns altres que espero poder posar en pràctica des de avui mateix.
Els que estem interesats en el benestar de la resta de la població sempre tenim el desitg de treballar plegats i aquesta Cimera ha estat una excel·lent oportunitat de fer-ho.

Ha estat tanta la informació oferida que per obtenir-ne mes el millor que puc oferir-vos es consultar aquestas webs.



No hay comentarios:

Publicar un comentario